Gårsdagen


GODT NYTTÅR!!
Gårsdagen var kjempekoselig, vi var på nyttårsfest på naustet til bestefaren til Mari Sissel. Det var mye folk og god stemning! Klokken 12 gikk alle ut for å se på raketter, og det var helt fantastisk! Hele himmelen lyste opp, tenk at det er år 2014 nå. Tiden flyr avgårde!!

Meg og Hjørdis før vi for bort til festen.

Tok ikke så mange bilder.

Håper alle hadde en nydelig nyttårsaften!!

Bursdag, Rosa og Sleepover


Heija pipol!

Igår var jeg jo i bursdag til kjære Millie. Det var superkoselig, gode jenter med godt humør!! Vi spiste taco, snakket og hadde en jentekveld vi sent vil glemme! Det jeg ble skikkelig overrasket av var huset hennes. Jeg har jo ikke vert hos henne før og det var kjemefint! Det var stort, mange detaljer og skikkelig hjemmekoselig! VELDIG inspirerende, og rommet hennes var nettsom et prinsesserom. LOVED IT! ♥

Meg og Millie

Merve og Millie

Meg og Anna

Gjengen♥

Ronja og Millie


(dumme lampe..)


Her låg vi 7 stk, var superkoselig!!Kine, Ronja og Millie

Frokostbordet

 

Carolus

Skoleflink


Nå er jeg på skolen, Onsdager er en ganske chill dag. Og jeg har jo verdens beste klasse, digger oss rett og slett! haha. Og så er det kaldt uteee, kan lukte at snøen er nær!! GLEDER meg til snøen og HÅPER den kommer NÅ! hehe, ha en flott dag bloggleseree. *smask

Her kommer bilder fra skolen fra siden vi begynte skoleåret og til nåPreikast ja

It's always a good time


viHeifininger!

Nå sitter jeg, Frida og Karina og hører på musikk. de andre gikk nett hjem! Jeg var snill å lagde pizza til mine venner , sånn at jeg kan bevise at jeg er flink å lage mat. hehe!  jeg inviterte derfor noen søtinger på besøk. Vi har spist, sett Harry potter og hørt på musikk! Tatt det helt chill. Koslig gjeng!

jah...


Har du hatt en fin kveld?


Klassefest!


Heey People!

Nå kom jeg nettop hjem fra klassefesten på Kalvaneset. Det var utrolig koselig og nesten alle var der, noen få som manglet! Vi danset, lekte hjemsel, snakket og koste oss. Det er litt trist at vi nå skal splittes alle sammen, kun 2 skoledager igjen.. Kommer til å savne alle sammen!!

åsåsøt♥

Sååå tok vi båt hjem igjen!

OG NÅÅ er jeg hjemme! Herlig dag!

Holmetur og Frida


Heij  alla i hopa!

Her en dag var jeg på holmetur med noen koslige folk! Det er så fint vær, så hvorfor ikke ta sjangsen? hehe. Jeg har også vert hos min søte lille venn Frida og hatt det koselig! Litt bilder:

BOB! :D

HOS FRIDA:

Jeg tok på meg løshåret til frida, testa ut om det var litt kult! haha, var det fint?


hahah, neij

Utrolig koselig!

 

Du og jeg og vi to


Hola mis amigos!

Nå har jeg komt hjem fra 17. Mai feiringen vår her ute på bygda mi. Frida er kommet bort til meg og vi skal kose oss i kveld, sammen med Helen som er på veg med snøggbåten! :) Ha en flott dag videre folkens og jeg håper dere har hatt en fin 17.Mai feiring!

innmedrødleppestifYO ♥


innmedPippistrømperYO loveju♥

HAHA, her prøvde vi å få et fint bilde av oss i bunad, men det kom en liten løk med! xD ↓


snakkes

I går!


Heisann! Er en Liiiten stund siden nå, men jeg har ikke orket å blogge for å være helt ærlig! Jeg vant en konkurranse her for ikke så lenge siden på Amalie sin blogg og det var en gratis header, så den headeren kommer opp ikveld ;)

Inatt har jeg ligget hos Karina og det har vert kjempegøy! Litt bilder fra Lørdagen:

Snakka me noen svenske kjekkaser også! :P hahah

Look at the tower biaaacth!! xD Ble vel litt vell våken! date!


Heija♥

Var på date med Frida igår, vi spiste oss en pizza. Veldig koselig! Jeg og Frida få ikke så mye tid til hverandre i hverdagen så det er veldig kjekt å ta en chillmax dag med henne!


hahah.. vældig fint!


Så tok jeg noen bilder av Frida! En liten photoshoot.. hahah. Med sånne bilder til Invitasjon til Konfirmasjon!


Blir sikkert det siste bildet! :)

Har du hatt en fin dag?

Friends are something special!


Heij på yu!

Idag har jeg vert i Bekkjarvik med Karina og Hjørdis! Vi har hatt det kjempegøygøygøy! :) For vi har aldri møtt Karina før og vi visste ikke helt hvem hun var og hvordan hun var, men hun viste en veldig fin side av seg selv! Vi drakk oss en milkshake på kroen og etterpå gikk vi opp på banen og latet oss i SOLEN.  Jepp, var faktisk SOMMER idag! :))

Bildene er tatt fra Hjørdis sin blogg! Husk det! HJØRDIS SIN BLOGG ;)

Kenneth og Alex kom også!

Hahaha! xD Søt du Karina

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits