Sunn lunsj


Heihå allaihop!
Nå kom jeg nettopp hjem fra jobb, har hatt Varetelling Idag og skal ha det litt imorgen. Så blir jobb på meg imorgen også. Men er helt greit, tiden går fort og jeg får drikke mye kaffi! Da klarer jeg meg, haha. Nå skal jeg slappe litt av, legge bildene fra mobilen inn på pcen og kanskje trene litt. Må jo få bort all ribbefettet! Haha neida, joda.

Her ser dere min sunne lunsj her om dagen, det er et av mine nyttårsforsett å bli sunnere. Kan komme med nyttårsforsett en dag? We får se.

Noen få tips til en bedre hverdag


Heiihåå!♥

Nå er det mindre enn en uke igjen til jul og jeg kjenner at det begynner å krible litt mer i magen. Er endelig ferdig med alle julegavene og i år er jeg kjempefornøyd med det jeg har kjøpt. Gleder meg til å gi de bort! haha. Men nå i førjulstiden er det ofte mange som stresser og blir ganske sliten, det er siste innspurt på skolen og tusenvis på handlesenter heletiden. Oppi alt dette er det greit å få litt tips til hvordan en kanskje kan få en litt bedre hverdag og dermen kommer jeg med noen tips som er lurt å tenke på!

Gi komplementer til andre, det får den du sier det til å føle seg mye bedre. Og hvem vet? Kanskje den personen hadde en dårlig dag, men at alt forandret seg når du sa det? Er bare til å si:''Så fin du var på håret idag'', ''jeg likte stilen din idag'' eller rett og slett bare si ''hei''. Det kan hjelpe SÅ mye og kanskje en gang du får noe tilbake.

♥ Smil mer, det får alle andre rundt deg til å føle seg bra og du får en god følelse inni deg. Det smitter og alle liker å se positive glade folk! Personlig syns jeg at alle er mye finere når de smiler og er positiv.

Lag deg noe god mat, Kanskje en god middag eller en sunn lunsj. Om du spiser føler du deg mer opplagt og blir ikke så veldig trøtt.

Få nok søvn, Legg deg kanskje en halvtime før du pleier, det kan hjelpe deg om du er trøtt og da blir du ikke så trøtt når du skal stå opp neste dag. Lite søvn fører til at en blir lettere deprimert og irritert, så nok søvn er viktig! Helst 8 timer hver natt. 

Skaff deg litt motivasjon, finn bilder på f.eks weheartit.com av fine bilder og om du trener så kan en jo lage en kollasj der en har mangen treningsmotivasjonsbilder (wow langt ord), eller bare søke på ''inspirasjon'' og da dukker det opp mange kjekke bilder!Vær deg selv, ikke vær redd for å slippe deg løs. Og ikke bekymre deg om hva andre tenker om deg. Vær deg selv og gjør gøyale, gale ting med vennene dine. Vær ærlig og åpen om det er noe som plager deg, for du vet ærlighet varer lengst!

Ta deg litt fri, om du føler deg sliten og lei er det avogtil godt å bare sitte hjemme å gjøre noen koselige ting. Som å ta anstiktsmaske, et godt bobblebad, lakke neglene, se på serie eller lignende. Da får du slappet av og er klar for det morgendagen bringer. 

Skyv det negativet bort, om det er noen eller noe som svekker humøret ditt ned er det lurt og bli kvitt det! Er det f.eks noen som er rundt deg som bare lager dorlig stemning eller som du blir i dårlig humør av å være med, er de ikke verdt tiden din. Skyv de negative bort og fokuser heller på alle de positive tingene/folkene du har!

♥        ♥        ♥       ♥       ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥       ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥       ♥        

Snow nails


Heihei!
Nå sitter jeg og Kenneth i hver sin ende i soffaen, har skrudd ovnen på litt varmere, har godklærne på og holder på å sovne. Er SÅ trøtt!! Skal straks se Jul i svingen å finne frem litt god mat. Men først må jeg henge opp klær.. Uff, dagene er skikkelig trøtte! Har prøvd ut en "snow nails" type, er ganske enkelt å lage. Tar bare basic hvit på neglene kg så tar du lag for lag med glitter neglelagg :-) blir iPhone bilder siden jeg glemte kameraet mitt hjemme i Austevoll. Smarte meg..

Hva syns du?

Christmas nails


Hva syns du? 

Kommer til å legge ut ulike neglelakkvarianter på bloggen. 

Carolus

Tidlig mørkt


Heihei!

Nå begynner det å bli tidlig mørkt ute, noe som jeg synes er utrolig kjedelig.. får liksom ikke motivasjon til å gjøre noe. Nå er klokken seks og jeg føler selv den er åtte, mørketiden er kjedelig. Eller på julaften kan det få kov til å være mørkt, snø og stjerneklart! Da er det bare koselig, haha. Jeg er skikkelig sliten fortiden, trøtt dagen lang.. har kanskje noe med mørketiden å gjøre? Håper vertfall snøen kommer snart sånn at det kommer mer julestemning. 

Hva synes du om mørketiden?

Carolus

Ønskeliste 2013

knestrømper

 IKEA kleshenger

Iphone 5s

Vippe exstension behandling

 Spa/hudprodukter

Diverse Puter og ting til rommet (hvite)

 ''Glitter'' bh, (vist på bilde ovenfor)

Smykker

Kreative ting fra venner, som bilder på kopper eller lerret til ''friends ringer/smykker''

neglelakker

Uggs (lyse)

Gode store ullgensere/strikkegensere

Strikket pledd/ullpledd

Saugeskinn

Ringer

Sminke, øyenskygge med god kvalitet

Deilig skjerf

Fint sengetøy (lyst)

Hvite gardiner til rommet

 

Her er mange ting jeg ønsker meg til jul i år, gleder meg skikkelig mye til jul! Jeg har så vidt begynnt å kjøpe julegaver, men tror jeg bør begynne på fullt snart. Elsker å gi gaver! Håper på å få noe jeg ønsker meg, hiihi. 


Noe du ser her som du ønsker deg?

Carolus
Svar på spørsmålsrunden


hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge på grunn av at andre blogget og jeg likte veldig godt å ta bilder. Så tenkte jeg det var en fin måte å dele bilder på.

favoritt artisten din?

Jeg liker veldig godt Justin Bieber, men har alltid vert en stor fan av Miley Cyrus. I tilleg liker jeg veldig godt Astrid Smeplass.

beste filmen du har sett?

The hunger games er utrolig bra!

dårligste filmen du har sett?

Vet ikke.. haha! Kanskje Mean girls eller noe sånt.

har du noen forbilder?

Har alltid likt stilen til Miley Cyrus, så hun var forbildet mitt før. Men nå har hun skiftet stilen sin som var litt kjedelig.. Jeg vil si det er forbildet mitt, men likte bedre stilen hun hadde før. 

hva gjør du i fritiden?

Jeg danser, er med på ulike forestillinger og så er jeg mye med venner. 

hva ønsker du å bli? altså utdanning :D'

Akkurat nå sikter jeg mot å jobbe på hotell. 

Hvorfor er du så sjarmerende ?

Haha, skjønne deg! Vet egentlig ikke helt, koselig at du syns det! 

Når begynte du å blogge ?

Jeg begynnte ca. oktober 2010, altså litt over 3 år siden.

(såååå liten var jeg da.. haha)

Gøyt å på bo hybel ?

Veldig gøy! Det er litt mer en må gjøre hver dag, som å handle, vaske, oppvaksk, klesvask osv.. da. Men går egentlig greit når jeg bor med to andre. Har vertfall ingen foreldre som klager på rot eller som roper når det er middag, for det bestemmer vi selv.

Har du noen i kikkerten ? 

njaæ

Hva vil du bli når du blir stor ?

Kjendis. hehe, neida jeg vet ikke. 

Hvem er de personene du er blitt best kjent med på skolen?

Jeg føler klassene er mye med hverandre og jeg er blitt kjent med nesten alle, men de jeg har snakket/vert mest med er Ronja, Millie, Silje, Valborg, Ingrid, Marthe, Kine, Emilie, Merve, Rebecca og Tanja. Egentlig alle jentene. haha

Hva er ditt favoritt fag på NG?

Servicefagene

Har du et spesielt øye til noen?

ja

Har du noen fast jobb utenom skolen? Visst du har, liker du deg på den jobben?

Ja, jeg jobber på Austevoll Trelast (XL-bygg)

Hvem er det du ser mest opp til? ( av kjendiser, artister osv)

Har alltid vert missunnelig på Selena Gomez, så jeg vil si det er henne. Hun er en vakker jente og har mange gode meninger og ting hun står for. 

Hvem ser du mest opp til av familien og venner?

Mamma

Har du en favoritt sang for tiden?

Akkurat nå fortiden er det Talk dirty - ft. 2 Chainz av Jason Derulo og Marry me av Jason Derulo, men jeg har mange sanger jeg liker godt.

Hvilken type musikk hører du mest på?

Gøy dansemusikk, og fine rolige sanger. Liker og å høre på cover låter.

Hvem ville du helst dratt på konsert med?

En god venn!

Intresser?

Musikk, dans, bilder, sminke/fikse negler.

Favoritt farge?

Grønn

Favorittserie?

Pretty little liars og top model


Hva liker du å prate om?

Altmulig! 

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 7.april

Fineste kjole? prøv på!

Må bli denne
Har du kjæreste, viss ikke noe på gang?

Nei, har ikke kjæreste. 

Beste følelsen du har hatt?

Å elske noen og vite at noen elsker deg tilbake.

Kjenner du noen av de som er startert på ungdomskolen?

Ja, det gjør jeg. 

Liker du den nye skolen din?

Ja, den er veldig grei! Er veldig mange folk, noe som jeg ikke er så vant med fra ifjor men det er bare hyggelige folk der så jeg stortrives. 

Hvordan går det på skolen?

Det går veldig bra, stor skole med mye folk, med gode lærere og god atmosfære.

Trives du på skolen din?

ja

Hvem er dine beste venner?

Frida, Regine, Hjørdis, Kenneth og Karina

Hvordan har du det?

Jeg har det helt greit, er ganske sliten for tiden, men klarer meg fint gjennom dagene! Er så heldig som har venner rundt meg som gjør meg glad, i godt humør og hjelper meg gjennom godt og vondt! Takk for at du spurte.

 

Dette var de spørsmålene som kom inn. Ha en fin dag!

 

 

 


 

 

 

Spørsmålsrunde


God kveld! Jeg tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde, siden det er en stund siden jeg har blogget og mye som har skjedd. Kanskje dere lurer på noe? SPØR I VEI! 

 

Sunn kveldsmat


Yjo hei dere!

Nå har jeg nett komt hjem fra ''Funky kids'', har fått meg jobb som danseinnstruktør! Er utrolig koselig, har unger fra 4-12 år. Det kan være litt krevende, siden de er meget rastløs osv osv.. Men det går helt fint! Jeg koser meg :-) Til kveldsmat tenkte jeg å gjøre noe litt sunnere enn lys skive med hvitost og skinke (som jeg pleier å spise til kvelds). Så derfor lagde jeg meg en yogurt med bær ish ting. hehe! Var faktisk godt, ambefales! 

Nå skal jeg sette meg ned å se på Pretty little liars, så skal jeg bare slappe av resten av kvelden! 

Syns du det så godt ut?

video på veiGod morgen alle sammen!

Nå holder jeg på å spille inn en video til dere, sier ikke hva det er den handler om. Det får dere se senere! Men jeg kan si at jeg aldri har hatt en sånn video på bloggen før ;-) Så stay turned


Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Juni 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits