Ny jakke


Helå!

Nå har jeg spikra meg fast i sofaen, funnet frem jordbær og kaffi og skal straks finne en gøy film på netflix. Ååh, elsker de dagene jeg ikke gjør noe! Bare chiller i leiligheten. 

♥  ♥

Igår var jeg på Lagunen å handla inn litt forskjellig, deriblandt en ny jakke! Noe jeg har vert på utkikk etter nå en stund. Jeg vil ha en helt enkel vårjakke, som jeg kan bruke akkurat når det passer meg! Og jeg fant en som jeg likte veldig godt. Gleder meg til det blir litt varmere i været sånn at jeg kan begynne å bruke den!

løv it!

Carolus

Julekjolen i boks


Heihei! Nå har jeg endelig julekjolen i boks, bestillte den på Nelly i forrige uke og fikk den idag. Jeg er kjempefornøyd og den passer perfekt! I tillegg bestillte jeg noen sko som var på tilbud, bare 99kr(!!). Så jeg som er så glad i høyhelte sko klarte ikke å dy meg. De er gullfarget og 14-15cm høy, er dødskul på! Fornøyd Mona? ja. 

 

  
Carolus
New Pants


Heyhey og god fredag!

På mandag skjedde det noe forferdelig med den ene buksen min, den rivnet på rumpen!! Det var en av favorittbuksene mine.. Var meget kleint når det skjedde. Haha! Vi var på skolen og så satt vi i auditoriumet (?). Jeg pleier å ha beina mine oppå pulten eller vertfall litt høyt. Plutselig når jeg skulle løfte ene beinet opp kjente jeg at det var noe kaldt/hardt/merkelig som jeg satt på, men det som egentlig hadde skjedd da var at jeg hadde rivnet buksen... hahah! uff.. Er ikke så stort hull, men set syntes. Enten har jeg lagt på meg, trent litt for mye rumpe i det siste eller så var bare dommedagen for denne buksen kommet. hehe! 

Det er rett attmed venstre baklumme.

Så idag har jeg vert i Bekkjarvik og kjøpt meg en ny en i erstattning!

Elsker den! Sitter utrolig godt på.

Nå sitter jeg i shorts og skl se på serie, Ha en flott helg! ♥
 

Nytt knask


Hola! 

Idag har jeg vert på Lagunen med mamma og Sofie. Jeg skulle finne meg en ny jakke, og DET var IKKE lett! Tror jeg var innom alle butikkene på heeeeele Lagunen + sportsbutikkene. Fant heldigvis tilslutt en som jeg var fornøyd med! Den er litt stor, men de hadde den ikke i mindre og jeg hadde SÅ bruk for en ny en.. haha

Jeg kjøpte meg..

en ny bukse fra Carlings 399,-

en genser fra Vero moda 239,-en trenings t-skjorte fra MXsport 399,-

Strømpebukse

Tok desverre ikke bilde av meg med jakken på, men dere ser det sikkert senere på bloggen! 

Hva syns du?

Årskavalkade 2012


JANUARI Januar var jeg på mange ''kosekvelder''. Var hos Marlene og MYE ute hos Kenneth med Hjørdis, Alexander og Ingrid. Jeg var også på traffikalt med Amalie og en god gjeng som var utrolig morsomt, men var noen lange dager.. haha! Jeg var også utrolig stor fan av One Direction

hahah.. flaut å se alt jeg har skrevet på bloggen! 

FEBRUAR

I februar stripet jeg håret mitt mørkt, syns det var kjempedeilig med en liten forandring! Så var jeg på Impuls som var utrolig gøy! Det kom mye snø og møtte mangen nye folk. Jeg var også på dei siste skoleballet på Ungdomsskolen.

Jeg var også med på UKM med Hjørdis.

her ser du stripene godt ↓

Bilder fra ballet, husker at jeg pyntet meg hos Hjørdis og vi hadde begge på oss en fin lang ballkjole!

MARS

I Mars møtte jeg Karina

Fikk brev fra One direction

Var på innflyttningsfest hos Hjørdis

Og så fikk jeg være med på en stor opplevelse, Musikalen! DET var ett av høgdepunktene i år og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med der!

APRIL

I april feirte jeg bursdagen min med en kjendisfest, der alle skulle kle seg ut som en kjendis! hahah, utrolig morsomt! pluss at jeg hadde 30 dagers utfordring på bloggen.

MAI

I Mai var jeg i konfirmasjon til 4 stk. 

Frida

Ingrid og Hanna

Og Hjørdis

Og så feirte vi selfølgelig 17. Mai

Sommeren kom for å si det sånn i Mai, det var kjempefint vær mange av dagene!

Var på holmatur mye i slutten på Mai, Mange var med Klassen! DET var utrolig kjekt og jeg husker de veldig godt, fordi den 30. Mai ble meg og Nils sammen.


åæmissSummer

JUNI

I Juni var det eksamen tid og mye skole, men når vi var ferdig med det så var jo Ungdommskolen ferdig for oss.. savner klassen så sykt! Vi hadde Klassefest og utdeling av vitnemålet.

Her er sangen jeg sang på avsluttning

 Var i bursdag til Hjørdis

Og på slutten på Juni var jeg i England, NOE JEG KOMMER TIL Å HUSKE! koste meg myemye

JULI

JULI KJÆRE JULI! Denne måneden var jeg veldig forelsket og jeg var mye nede hos Helen med Frida, Viktoria, Maria og Susanne! Var mye ute i båt og en god del borte på Hundvåkøy. 

Så var det Vinnikonserten da! Herlig Kveld

OG Vg lista

AUGUST

Var jeg inne hos Hanna, hadde det kjempekjekt og var mye ute med hestene siden den ene hesten skulle reise noen dager etter elns..Så reiste jeg til Oslo!! HERLIG HELG

Og etter det begynnte skolen igjen. Vgs helse og oppvekst! Herlighet, tiden har gått så fort. Så da ble det mye jobbing og møte med nye folk og så fikk jeg jo selfølgelig se alle de andre igjen! 

SEPTEMBER

FIKK MEG IPHONE!!

Var i 18 års dag til Hermann

                     

Har ikke tatt så mangen bilder nå på høsten med kamera mitt.. siden jeg har fått meg Iphone. Trist.. Så det blir litt iphonebilder nå på høsten.

OKTOBER

Oktober var en grå måned.. det regnet mye.. Men den måneden var jeg mye hos Regine, vi var på Halloween fest, jentekveld hos Hjørdis og jeg var i bursdag til Nils.

NOVEMBER

I november var jeg mye på øving til konserter og var hyppig på snapchat fronten..

               

               

               

               

DESEMBER

Juletiid! Har sunget mye på konserter og Selfølgelig Julaften og romjula

Her synger jeg på en julekonsert litt før jul.
Og Julaften! Har hatt et FLOTT ÅR!

huff.. ble ett langt innlegg, tror jeg ble litt lei på slutten.. hahah og hadde ikke så mye bilder fra november tl desember.

Har du hatt et flott år?

Ny høst/vinterjakke


Den er ganske lik som den jeg hadde i fjor, men jeg er veldig glad i fargen og jag ville ha en som var litt lik. Fordi den som jeg hadde fikk jeg ikke igjen...

Den jeg hadde i fjor:


(tips til header en gang)

Her er den nye:Så har jeg kjøpt meg nytt sjal itilleg.


Sjalet er fra BIKBOK

Jakken er fra VERO MODA

Hva syns du?

Myphone


Ååååh! Endelig har jeg fått den. Har vert i byn i hele dag, og når jeg kom hjem så låg det en pakke til meg i inngangen. Jeg visste jo selfølgelig at det var den nye IPHONEN MIN!! Er meeeeget glad nå, ja. haha. Så nå holder jeg på å legge gamle bilder fra den andre telefonen innpå pcen. Gleder meg til å bruke den! 

dekselet!

se forskjellen :))

sjempegla!

Har du iphone?

 

Nytt stoff


Jeg kjøpte to nye fine overdeler igår! Check it out

Genser fra Ichi (?) 349,-

Bluse fra ONLY 149,-

Hva syns du?

Flowers and dress


Heioghå!

Idag er jeg utrolig sliten, jeg tror jeg er litt syk :/ Men jeg hygger meg med sjokolade og chips, så da er det meste ok! hehe. Igår så fikk jeg blomster av Nils, de er herlige! Jeg elsker jo blomster så jeg var jo helt i hundre! hahaha. Han er så søt! Nå skal jeg se 90210 og så kanskje lage meg noe godt etterpå?? Vi holder også på å ''pusse opp'' nede på et rom. Gleder med til det er ferdig!!

SÅ har jeg endelig fått kjolen min Fra nelly! Den kom litt sent fordi det ble noen feil med levering osv.. Jeg måtte også bytte kjole. Den her er ikke altfor pyntete eller altfor kjedelig. Skoene mine passer perfekt til den også!


Den er litt stor ved brystene, men vi skal sy den litt inn (er derfor det ser litt rart ut der oppe)


Blomster!♥

Ha en flott Søndag alle sammen! 


New Nails


Liker du løsnegleR?

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits