I won't give up - sangvideo


Heihei!

Jeg og Kenneth spillte inn en sang her for ikke så lenge siden og tenkte å dele den her med dere, kan være noen av dere som har sett den. Men jeg personlig syns denne sangen er kjempefin og håper dere liker den!

Hva syns du? 

Carolus

Julekonsert


Tjo hei!

Nå er jeg kommet hjem fra julekonsert som jeg har vert med å synge på. Det var utrolig koselig, men vi fikk ikke øvs sikkelig før vi begynnte. Så det var litt ''shakey'' å starte, men vi klarte oss veldig bra. Jeg var med i et jentekor og disse skjønne jentene er kjempeflink til å synge! Var kjekt å være med. 

Det var 3 kor som var med. Vi, Havfruene og mannskoret. 

Ingelinn med sin solo


Mamma som fotograf, yesh så det ble litt forskjellig her. haha

Men alt i alt var dette en veldig koselig konsert og med all snøen som ligger utforbi fikk jeg veldig julestemning! Carolus

#spotifyaudition


Heisann!!
Jeg har sendt inn et bidrag på instagram hvor jeg synger et avsnitt av en ny sang til circuz hvor jeg kan synge vinne med å synge sammen med de. Men i denne konkurransen er det større sjangs om en har mange likes :) så se filmen min og lik den om du synes jeg skal gå videre! Det hadde jeg satt stor pris på!
Takk på forhånd!
PS: som du ser heter jeg monahaus på instagram

#spotifyaudition

Mangerfestivalen


Heyhåo! Idag sto jeg opp klokken 06:00 for å dra på en konkurranse på Manger med korpset. Var kjeempetrøtt.. Jeg har egentlig på en måte slutta, men jeg hjelper de når de trenger hjelp :) Det var veldig koselig og vi fikk høre andre korps spille osv. Resultatet om hvilken plass vi kom på blir sagt ikveld, så vi får krysse fingrene på at det gikk bra!Carolus 

Videoen fra UKM


Nå har Hjørdis Lastet opp videoene fra UKM, du kan se alle de andre innslagene på bloggen hennes HER. Men her er vertfall videoen fra da vi framførte Nashville. 

ta på 1080p for bedre kvalitet!  

Hva syns du?

Just a Kiss - Lady Antebellum


Nydelig sang! 
My music for the moment


Fuck you - Cee Lo Green

Want U back - Cher Lloyd 

 One thing (acoustic) -One direction

 Stay - Tooji

Somewhere Beautiful - Nora Foss Al-Jabri

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Juni 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits