Sunn lunsj


Heihå allaihop!
Nå kom jeg nettopp hjem fra jobb, har hatt Varetelling Idag og skal ha det litt imorgen. Så blir jobb på meg imorgen også. Men er helt greit, tiden går fort og jeg får drikke mye kaffi! Da klarer jeg meg, haha. Nå skal jeg slappe litt av, legge bildene fra mobilen inn på pcen og kanskje trene litt. Må jo få bort all ribbefettet! Haha neida, joda.

Her ser dere min sunne lunsj her om dagen, det er et av mine nyttårsforsett å bli sunnere. Kan komme med nyttårsforsett en dag? We får se.

Christmas eve


Merry Jul alle sammen!!

Håper alle hadde en nydelig dag igår, det hadde vertfall jeg! Dagen begynnte med at vi var ute i Løo, det fikk vi gaver fra Nissen. Alle i bygda var samlet og det er en skikkelig koselig juletradisjon! Etter det måtte vi hjem og fikse oss, for da skulle vi i kirken. Jeg og Sofie skulle opptre med et jentekor, kirken får meg alltid i julestemning. Når vi kom hjem igjen var det bare å vente litt før vi skulle spise pinnekjøtt. Åååh, pinnekjøtt med kolrabistapp og poteter er noe av det beste jeg vet!! Og selfølgelig spiste jeg meg stapp mett! haha. Vi hadde mormor, morfar og onkel Krister på besøk. Jeg fikk mye fint og er kjempeglad for alle presangene. En vellykket julefeiring!

Pyntet søøte Mowgly, han måtte få litt julepynt han også!


Mine søsken


Mamsi og papsi


Martin og Onkel


herlige mormor og morfar

moa


Sofie er storfornøyd!


gjengen!

Hadde du en fin julefeiring??

Carolus

 

Klar til Jul


Heihå!

Nå er jeg endelig ferdig med å pakke inn alle presangene, og jeg er klar til jul! Nå gleder jeg meg skikkelig!! Ååh, klarer nesten ikke vente. Idag har jeg kjørt rundt med presanger og ryddet litt. Igår var jeg ute hos Kenneth med Hjørdis og sang litt. Så for vi til Regine etterpå, det var skikkelig koselig! :)

Carolus

Juleavsluttning på skolen


God dag♥

Vi hadde en kjempekoselig avsluttning på skolen på fredag, det var god mat, fin sang og herlig stemning! Mange som var klar til å ha ferie. Dagen begynnte med at vi spiste frokost med A klassen, så for vi ned i skoletorget etterpå hvor det var litt underholdning. Siden jeg var med i OD komiteen iår så gikk vi alle i komiteen frem å kåret vinnere fra ulike konkurranser som vi hadde. 

Skjønne Ronja og Fredrik

Carolus

One day to go


Heisann sveisann!

Nå holder jeg på å bake cakepops, har aldri klart å lage vellykket cakepops så nå skal jeg jaggu meg klare det, haha. Idag begynnte jeg ikke på skolen før klokken 12. Så jeg fikk endelig sove litt lengre, noe som var skikkelig herlig! Dagen idag er en sånn ''bradag'' for jeg føler at håret har vert noelunde bra idag og jeg fikk til sminken også. Så thumbs up for denne dagen. Senere når kenneth kommer hjem (han er hos frisøren) skal vi lage oss taco og kanskje se en film? 

Imorgen er det siste skuledag før jul og vi skal bare være på på skulen i to og en halv time. Vi skal ha sånn frokost og underholdning, da skal jeg skal også synge en sang med læreren, noe som jeg syns bare er koselig. Men som kan bli litt kleint forran klassen! haha. Går sikkert fint! :) 

Får du ferie imorgen også eller har du allerede fått?

Carolus

Noen få tips til en bedre hverdag


Heiihåå!♥

Nå er det mindre enn en uke igjen til jul og jeg kjenner at det begynner å krible litt mer i magen. Er endelig ferdig med alle julegavene og i år er jeg kjempefornøyd med det jeg har kjøpt. Gleder meg til å gi de bort! haha. Men nå i førjulstiden er det ofte mange som stresser og blir ganske sliten, det er siste innspurt på skolen og tusenvis på handlesenter heletiden. Oppi alt dette er det greit å få litt tips til hvordan en kanskje kan få en litt bedre hverdag og dermen kommer jeg med noen tips som er lurt å tenke på!

Gi komplementer til andre, det får den du sier det til å føle seg mye bedre. Og hvem vet? Kanskje den personen hadde en dårlig dag, men at alt forandret seg når du sa det? Er bare til å si:''Så fin du var på håret idag'', ''jeg likte stilen din idag'' eller rett og slett bare si ''hei''. Det kan hjelpe SÅ mye og kanskje en gang du får noe tilbake.

♥ Smil mer, det får alle andre rundt deg til å føle seg bra og du får en god følelse inni deg. Det smitter og alle liker å se positive glade folk! Personlig syns jeg at alle er mye finere når de smiler og er positiv.

Lag deg noe god mat, Kanskje en god middag eller en sunn lunsj. Om du spiser føler du deg mer opplagt og blir ikke så veldig trøtt.

Få nok søvn, Legg deg kanskje en halvtime før du pleier, det kan hjelpe deg om du er trøtt og da blir du ikke så trøtt når du skal stå opp neste dag. Lite søvn fører til at en blir lettere deprimert og irritert, så nok søvn er viktig! Helst 8 timer hver natt. 

Skaff deg litt motivasjon, finn bilder på f.eks weheartit.com av fine bilder og om du trener så kan en jo lage en kollasj der en har mangen treningsmotivasjonsbilder (wow langt ord), eller bare søke på ''inspirasjon'' og da dukker det opp mange kjekke bilder!Vær deg selv, ikke vær redd for å slippe deg løs. Og ikke bekymre deg om hva andre tenker om deg. Vær deg selv og gjør gøyale, gale ting med vennene dine. Vær ærlig og åpen om det er noe som plager deg, for du vet ærlighet varer lengst!

Ta deg litt fri, om du føler deg sliten og lei er det avogtil godt å bare sitte hjemme å gjøre noen koselige ting. Som å ta anstiktsmaske, et godt bobblebad, lakke neglene, se på serie eller lignende. Da får du slappet av og er klar for det morgendagen bringer. 

Skyv det negativet bort, om det er noen eller noe som svekker humøret ditt ned er det lurt og bli kvitt det! Er det f.eks noen som er rundt deg som bare lager dorlig stemning eller som du blir i dårlig humør av å være med, er de ikke verdt tiden din. Skyv de negative bort og fokuser heller på alle de positive tingene/folkene du har!

♥        ♥        ♥       ♥       ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥       ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥       ♥        

I won't give up - sangvideo


Heihei!

Jeg og Kenneth spillte inn en sang her for ikke så lenge siden og tenkte å dele den her med dere, kan være noen av dere som har sett den. Men jeg personlig syns denne sangen er kjempefin og håper dere liker den!

Hva syns du? 

Carolus

Mye å gjøre


Hei søtinger!
Nå er den verste uka i året igang, klarer ikke å beskrive hvor mye stress jeg må gjennom! Haha, eller jeg føler vertfall det sånn. Jeg har 3 store fremføringer denne uka, to på samme dag, jeg skal hjem til Austevoll på onsdag for å synge på en til konsert og da kommer jeg ikke til Bergen før i 12 tiden om kvelden. Så skal jeg på jobb å sikkert noen handleturer for å få julegavene i boks :) Så ja, denne uken skjer det utrolig mye!

Noen bilder fra helgen, hvor det var mye snø. Vi lagde også kakemann og kokkosboller. Skikkelig koselig!

Har dere også travle uker?

Vi snakkes!

Julekonsert


Tjo hei!

Nå er jeg kommet hjem fra julekonsert som jeg har vert med å synge på. Det var utrolig koselig, men vi fikk ikke øvs sikkelig før vi begynnte. Så det var litt ''shakey'' å starte, men vi klarte oss veldig bra. Jeg var med i et jentekor og disse skjønne jentene er kjempeflink til å synge! Var kjekt å være med. 

Det var 3 kor som var med. Vi, Havfruene og mannskoret. 

Ingelinn med sin solo


Mamma som fotograf, yesh så det ble litt forskjellig her. haha

Men alt i alt var dette en veldig koselig konsert og med all snøen som ligger utforbi fikk jeg veldig julestemning! Carolus

Det snør, tiddelibom!


Ååh, endelig legger det seg mye snø på bakken! Utenom all vinden er det helt fantastisk, jeg elsker snøen. Det er det viktigste jeg må ha for å få julestemning. Håper den ligger lenge!

Idag er jeg ikke helt frisk, jeg er veldig slapp, fryser og har såvidt sovet inatt! Så har holdt meg hjemme idag. Har hørt at det har vert vanskelig for folk å komme seg på skolen også, så været ta skikkelig på her.

Liker du snø?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Juni 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits