følg meg på instagram


Takk takk! 

navn: monahaus
Ny høst/vinterjakke


Den er ganske lik som den jeg hadde i fjor, men jeg er veldig glad i fargen og jag ville ha en som var litt lik. Fordi den som jeg hadde fikk jeg ikke igjen...

Den jeg hadde i fjor:


(tips til header en gang)

Her er den nye:Så har jeg kjøpt meg nytt sjal itilleg.


Sjalet er fra BIKBOK

Jakken er fra VERO MODA

Hva syns du?

Bursdagselskap i skauen


Igår var jeg i bursdag til mine søte søskenbarn Julia, Sondre og Sivert. Det ble en ganske spessiell feiring, for vi måtte gå i 10 minutter før vi kom til plassen vi skulle være. Nemlig i skogen eller skauen som vi kaller det. haha! Men vertfall, så hadde ingen sagt noe om det til meg. Jeg trodde vi skulle være hjemme i huset deres å feire, haha! Så dermed hadde jeg tatt på meg converse sko (som ikke er å ambefale i myr og skog) og måtte derfor bli bært mange steder! Jeg kom meg bort uten å skitne de til, men hjem igjen så ble jeg litt våt og pitteittt skitten. Men det gikk fint! 

Det var veldig koselig og nytt. Var ikke en helt vanlig bursdag, så det var ganske koslig. Pizzaboller, kaker og brus var med ut i naturen selfølgelig. Herlig dag!

Julia


Ingelinn

Mams

Fortsatt hvit etter å ha gått bort


Sivert


Jonas


Besto og Ingelinn

''Haapppy birthday too youuu!''

Jenta'nj

meandyouTakk til Alida som bar meg over de verste strøkene.. haha!

Sol ute sol inne


DET ER SOL!! åååhh.. føler det er sommer. Blå himmel og helt vindstille. Høstferie er digg!

Kommer enten outfit eller innkjøp senere! 

Long time no see


Heiheihallåå!

Nå holder jeg på å rydde rommet mitt, som trengst.. hehe! Klær overaalt!! off.. hater å rydde, vertfall når du ikke aner hvor du skal gjøre av alle tingene. Idag skal jeg ikke så mye, eller jeg skal jo rydde. Så får vi se hva dagen bringer! har forresten høstferie (mer blogging), H-E-R-L-I-G!! Så har vi begynnt å bygge på nauste vårt som skal bli herlig å få opp! Gleder meg. Men dere må ha en flott høstferie videre, så snakkes vi!
Høstbilder


hehe, ikke bare vi som syns det er kaldt!

Bilder tatt av meg. Med Canon eos 550d. Ingen spessielle innstillinger. Ikke redigert.

Whatcha think?

Liker du høsten?

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits