Skole bilde..


Heisann DU! :D 

Ehh.. jeah. Jeg har fått sett klassebildet mitt og det ble jo ikke fint.. :P heheh.. vil ta på nytt !

Ser ut som en gris xD hoho

Fikk rolle!!


Heihei!

Idag på skolen fikk jeg vite at jeg hadde fått rolle til musikalen vi skal ha i vår :)) Jeg ble kjempeglad! Skal være en jente som heter Jennifer og jeg gleder meg sykt! :D Vet ikke helt hva musikalen handler om enda, men det er vertfall 80-talls musikk! 


Thombs up, som de sier det x) hehe

Outfit 28.09.11Genser-Cubus  // Hullete bukse-Vet ikke //  Ringene mine-Gullsmeder :)))

 

Video - Uk i hallen!


FUNKER DEN NÅ? :S

 Enjoy! :))

Ukas Glupis! (noe og tenke over)


IKKE UTSETT TIL I MORGEN DET DU KAN TVINGE ANDRE TIL Å GJØRE FOR DEG I DAG!

Så har forresten PAAPPPAAAA bursdag i dag! :D Graulerer så mye gullet!♥

 

Søvn!


Søvn er noe vi alle trenger! Jeg personlig føler at å såve er en fantastisk følelse! Noen sier at om du såver for lenge hver dag så legger du på deg, men det er sikkert ikke mye! Om du holder formen og spiser normalt så tror jeg nåkk ikke at du legger så mye på deg! Det er ikke bare mennesker som trenger søvn, alle trenger søvn! Både dyr og innsekter! :)

har du ikke følt om morgenen når klokka ringer eller det kommer noen å vekker deg at du bare vil legge deg ned igjen å såve deg våken? Det har jeg, heheh Mange ganger. Men visst du bare slår deg  selv i trynet og reiser deg, så går trøttheten bort ganske snart. Kansje hive litt vann i fleisen også :P hehe! 

Søvn er utrolig viktig for deg, sånn at du klarer å fokusere. Og at du ikke er så sløv. Men jeg har et lite tips til alle sammen, og det er at dere ikke må såve bort dagen! Det er utrolig kjipt! :P 

Men søvn er godt ♥

        

-Mona

Manda'n igjen


YO!

idag er det Mandag, mye å gjøre og veldig variert vær! Det regner, blåser, sool, opplett osv! Alt på en gang ! Men idag har skoledagen gått veldig fort og vi har chilla ganske på skolen. Jeg var ganske klissklass på skolen idag fordi det regna jo bøtter med vann, det gikk 3-4 timer før jeg ble tørr :P hheheh.. 

Så har jeg vert på korøving som jeg har begynnt på . Det er en øving til en konsert som vi skal ha med noen voksne i jula! :) (må synge opera) Ikkje braaa... :p hehe, bare kødda!

Jeg har også vert hos KARINAA! Bestisen! :)) Vi gjorde Lekser, hørte på musikk og hadde det mosomt sammen! :) Kjempekos!♥

Akkuratt nå har jeg denne sangen på hjernen :) 

 


This  is us! :DDD


Skjedd en feil!


Den filmen jeg la ut i forrige innlegg går ikke ann å se :P Det er noe med at den ikke kan sees i Norge :S

Men det kan være du kan se den her: http://www.youtube.com/watch?v=_lRA7gwDNGg :)

Video - Uk i hallen!


Bilder fra i går!


HERLIG KVELD I HALLEN!


Jeg bakte muffins til Hjørdis og Kenneth! :D
 

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits