Nye sko


Jeg fikk de nye skoene mine idag, woohoo! De var RÅKULE, men selføøøøølgelig så var de litt får små.. Jeg skal sende de tilbake og bytte de til str. 38 ;)

Hva syns du om de?

♥♥

Torsdag


HEIHEIHEI!

Finner ikke på noen god kreativ overskrift, haha! Men idag er det torsdag og jeg skal på øving senere. hehe, så er jeg SÅÅÅÅÅ sjalu på alle de små jentene som fikk sjangsen til å oppleve det å se/møte Justin Bieber!! Vil møte den lille kjekkasen jeg også, haha. 

Her er det jeg har på meg idaaag. (ny genser fra vero moda)Have a nice day!

Holmetur og Frida


Heij  alla i hopa!

Her en dag var jeg på holmetur med noen koslige folk! Det er så fint vær, så hvorfor ikke ta sjangsen? hehe. Jeg har også vert hos min søte lille venn Frida og hatt det koselig! Litt bilder:

BOB! :D

HOS FRIDA:

Jeg tok på meg løshåret til frida, testa ut om det var litt kult! haha, var det fint?


hahah, neij

Utrolig koselig!

 

Cher Lloyd


Awesome-cher-lloyd-inspiration-tattoo-favim.com-409637_large

  

Hva syns du om Cher Lloyd?

AltForGodt


Livet er herlig, hvertfall idag! fikk vite at det ikke var øving til ''ut mot hav'' idag! Jeg har ligget lenge ute i sola. PLUSS at jegg fikk tak i min søte, ikke så tamme kanin! Utrolig godt å holde henne og kose med henne igjen! :) Det er den hvite kaninen, ikke den lysebrune, hehe

o

OI HUN SÅG STOR UT! xD er egentlig liten og søt, kan være litt agressiv!

Ferdig med skriftlig eksamen


Heihei tuppehøner!

Nå ligger jeg ute i sola mens lillesøsteren min smører meg inn med solkrem, haha! Blogge ute er ikke så dumt! :) fått utrolig med shortsskille på skolen idag også xD haha! Elsker skolen for tiden, det er nesten kun chill. Etter vi hdde eksamen for vi opp på banen og hadde vannkrig, sykt morsomt! Idag tror jeg at jeg skal på øving til ''ut mot hav'', men ellers skal jeg bare digge meg i sola. 


inspirert;hjørdis

Jeg la merke til at en kommentar jeg hadde lagt ut på youtube hadde blitt litt populær xD haha, det som den andre personen skrev står ved siden av, syns det var litt funny!

Det var på DENNE videoen om noen skulle lureHA en super dag!

De siste dagene


FREDAG:

På fredag var jeg barnevakt med Frida og Helen, det var veldig koselig. Pluss at jeg var i byn med lillesøsteren min! :)

 

LØRDAG

Da var jeg på øving, etter det så tok jeg meg en dysj og så for jeg ned til Marlene som var nede hos Mormor. Om kvelden var jeg ute hos Kenneth med Hjørdis og der koste vi oss! :)

 

SØNDAG

På søndag så var jeg på båttur med min kjære familie, vi var på pizza bakeriet og gikk tur. Etter det lagde jeg vaffleer med Helen og Frida og Om kvelden Var jeg ute hos Kenneth og øvde til Havfesten som vi skal opptre på  :) hehe, gikk med Frida hjem igjen!


Mamma♥

Sofie♥


Pappa♥
IDAG

Kos med  Jenta'n!♥Laaaang helg assa! :D

 

Dagens antrekk


JEg har faktisk hatt 2 ulike anntrekk idag.

nr 1.

 

Sko - bianco (?) // bukse - ONLY // Genser-VERO MODA

Antrekk nr. 2

Genser - BIKBOK // Trøye - cubus // Shorts - Veit ikkje (lenge siden jeg kjøpte den) // Solbriller - JackANDJonas

 

hvilket likte du best? :)

 

17.Mai bilder


haha, tok ikke så mangen bilder! :)

Filmen fra Norsken


Her er filmen som Jeg, Amalie, Karina og Anne Linn Laget i Norsken! :) haha, litt pinlig!

ta på 750p! 

Hva syns du?

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits