Mandag uten mobil olala


Idag har jeg, mamma og Sofie vert på Lagunen og shoppet litt. Er altfor lenge siden jeg har vert på fastlandet nå, kjente det på fergen. Husket ikke sist jeg tok den.. Men vi fikk vertfall brukt en del penger og så traff vi mangen kjentsfolk. Jeg har kjøpt meg et par små ting, en genser og noen topper. Herlig å shoppe litt nå! Sola skinner for tiden og det er ferie! Life's good ;-) 

Når jeg kom hjem så har jeg ryddet klesskapet mitt, og det tok sin tid.. Jeg har puttet alt jeg ikke bruker opp i en stor pose. Så nå er det mye bedre plass der. Nå skal jeg se en film og bare slappe av! Er ganske trøtt. Har mistet mobilen min i helgenr, så jeg er ikke på de sosiale frontene snapchat, telefon, instagram osv.. aner ikke hvor den er. Den er kanskje stjålet, men jeg gjør alt nå for å finne den tilbake. Har så mange bilder og minner på den som jeg er glad i.. Jeg savner den :-( 

Blir veldig glad om noen kommer med tips eller har funnet en iphone 4 s hvit her på Austevoll!

ryddig klesskap!! :-D'

Saknar telefonen miiin...

Har du hatt en fin mandag??
bursdagsfeiring


Heisann tuppeduer ♥

På lørdag feirte vi bursdagsselskapet til tvillingene Jonas og Magnus som blir 3 år, pluss lillesøsteren min Sofie som blir 13 år den 1. Mars. Nå kommer bursdagene en etter en. Det kom mange folk og vi spiste god mat. Det var nydelig vær og vi eldste var ute og lekte med de minste en stund, haha! Det var morsomt, like old times :-)


ble litt mørkt det siste.. 

Var veldig koselig!

Bilde; Pusekatt


Hva syns du?

Har du pusekatt?
Today + outfit


idag er er det ♥Vinterferie♥!! Åhh, endelig. Det er kjempefine vær ute, litt kaldt men solen er her vertfall. Jeg har vert på jobb og så har jeg vert ute med Jeans litt + tatt litt bilder. Senere skal jeg være med Frida og Helen, er så lenge siden jeg har sett henne nå! Gleder meg. Her er dagens antrekk! :-)Har du hatt en fin dag idag?

Det som motiverer meg er..


fint vær, å våkne til fint vær er noe av det beste jeg vet. Alle er glade og du kan hive solbrillene på å nyte dagen!

musikk, uten musikk hadde ikke dagene vert så kjekke. Jeg trenger musikk for å tenke og for å komme igang med noe.

god mat, når jeg sitter på skolen tenker jeg alltid på hva vi skal ha til middag eller om jeg skal satse på å kjøpe meg en god lunsj på skolen. God mat som frister er viktig!

komplement, hvem liker vel ikke å få noe positivt sagt om seg? Å gi komplement til noen hver dag burde være en vane. 

Smil/latter, når folk er glad, blir jeg glad. le, smil eller kom med en vits. Det gjør dagen så mye bedre!

bra hårdag eller sminkedag, elsker de dagene jeg får skikkelig til håret eller har fått sminken til å være helt perfekt! 

gode nyheter, som foreksempel at jeg har fått lønn, pakken min er her, tante kommer på besøk, du får låv til ditt og datt.. Sånne ting. Hva gir deg motivasjon??
 

modell for en dag


Heisann!

nå kommer jeg nettopp hjem fra ''fest meny Austevoll'', der jeg har vert en sort modell for en klesbutikk her som jeg bor. Det var utrolig koselig og spennende! Jeg var med Karina og vi ble først pyntet på håret i en frisørsalong, vi hadde fårr utdelt klær som vi skulle ha på oss på catwalken. Det var en del folk og jeg syns det gikk veldig fint :-)

håret mitt ble utrolig svært, hahah

jesh
Ukens sitat


- John Lennon

Livet er det som skjer her og nå. Ikke det som skjedde i går, eller det som vil skje i morgen. Før man vet ordet av det, så har alt passert. Ikke glem å leve.
morsdag


Heihei!

Har ikke tatt meg tiden til å blogge før nå. Idag er det morsdag og jeg har prøvd å gjort mitt beste for at hun skal ha en bra dag! Vi har spist god middag, vert ute i fin været og vert på kaffi nede hos mormor og morfar. En perfekt dag! :-)

Mange fotspor i veien idag! Sikkert mange som har tatt turen ut :-)

Har du hatt en flott dag?

New Pants


Heyhey og god fredag!

På mandag skjedde det noe forferdelig med den ene buksen min, den rivnet på rumpen!! Det var en av favorittbuksene mine.. Var meget kleint når det skjedde. Haha! Vi var på skolen og så satt vi i auditoriumet (?). Jeg pleier å ha beina mine oppå pulten eller vertfall litt høyt. Plutselig når jeg skulle løfte ene beinet opp kjente jeg at det var noe kaldt/hardt/merkelig som jeg satt på, men det som egentlig hadde skjedd da var at jeg hadde rivnet buksen... hahah! uff.. Er ikke så stort hull, men set syntes. Enten har jeg lagt på meg, trent litt for mye rumpe i det siste eller så var bare dommedagen for denne buksen kommet. hehe! 

Det er rett attmed venstre baklumme.

Så idag har jeg vert i Bekkjarvik og kjøpt meg en ny en i erstattning!

Elsker den! Sitter utrolig godt på.

Nå sitter jeg i shorts og skl se på serie, Ha en flott helg! ♥
 

Torsdag


Heija!

Torsdager går stort sett hips om haps, det skjer ting heletiden. Idag har jeg først vert på jobb, etter det var jeg hjemme i en time og tok bussen bort til Storebø. Lærte ungene en ny dans på ''funky kids'', idag har jeg faktisk laget en enkel koreografi til Gangnam style til dem, haha! De hadde så lyst på den sangen :-) Nå sitter jeg å ser på Pretty Little liars, og har gjemt meg godt under dynen. Vi snakkes!


baretarbildeispeilet

Har du hatt en fin dag?

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits