Inspirasjon: outfit


Heihei!
Nå gleder jeg meg utrolig mye til sommeren kommer, klarer nesten ikke å vente! Da er jeg 18 og har mest sannsynlig lappen, håper jeg. Ser for meg sol og venner cruser rundt i bil! Haha. Fant litt inspo sommer outfits, gleder meg såå mye bare tanken på lettere klær og varme!!

//dårlig kvalitet siden jeg blogger fra mobilen

Ny jakke


Helå!

Nå har jeg spikra meg fast i sofaen, funnet frem jordbær og kaffi og skal straks finne en gøy film på netflix. Ååh, elsker de dagene jeg ikke gjør noe! Bare chiller i leiligheten. 

♥  ♥

Igår var jeg på Lagunen å handla inn litt forskjellig, deriblandt en ny jakke! Noe jeg har vert på utkikk etter nå en stund. Jeg vil ha en helt enkel vårjakke, som jeg kan bruke akkurat når det passer meg! Og jeg fant en som jeg likte veldig godt. Gleder meg til det blir litt varmere i været sånn at jeg kan begynne å bruke den!

løv it!

Carolus

Monday detail


Heisann!

Nå sitter jeg og Kenneth i leiligheten, har nettopp spist oss hversin skål med vanilje kesam og bær (NAM!!). Dagen idag har vert veldig kald og har gått utrolig sakte! Mandager er ofte veldig kjedelig.. Håper at morgendagen blir litt bedre!

Dagens kreative bilde! 

 

Antrekk nyttårsaften


... Kanskje litt for sent, men jeg fant ut at jeg ikke hadde postet den enda.. ups! 

Her er verfall antrekket mitt på nyttårsaften, jeg hadde på meg denne kjolen til å begynne med, men bytta til en annen som jeg forelsket meg heelt i. Hjørdis tok den med seg så jeg kunne få prøve den og den var kjempefin på! Viste den i et innlegg lengre nede. 

Kjolen har jeg kjøpt i Spania i sommer.Skoene er fra nelly. 

Hva synes du?

Carolus


#Influensaweekend


Heisann dere!

Nå har jeg vert syk med influensa hele helgen, er fortsatt syk.. Er utrolig kjedelig å ligge hjemme, se på film/serier, vente på å bli frisk. Dagene er dritkjedelig og jeg har ikke motivasjon til noenting. Har vert borte fra skolen idag og kommer til å være borte imorgen også. Please, gi meg styrke! hahah. Nå skal jeg straks lage meg litt kvelds, se på serie eller kanskje en film så skal jeg legge meg. tenkte bare å informere dere litt. Har forresten fått en sånn kontroll til kamera så nå kan jeg ta ''selfies'' uten noe problem! hahaHar du også influensa? eller er jeg den eneste?

Carolus

Litt 2013


God dag søte♥

Jeg har stellt istand en video til dere der jeg har plukket ut noen moments av 2013. Det var trolig gøy å lage den for jeg har sett ALT jeg har fått vert med på i år og føler at jeg kommer til å savne det litt! 2013 har vert et ''no boyfriend'' år, med mye ut med venner og har opplev utrolig fine steder! Jeg har vert på Justin Bieber konsert som var et stort høydepunkt og jeg har fått mange nye venner! Håper 2014 blir like bra og kanskje bedre.

Leiligheten


Heihei! 

Tenkte å vise dere leiligheten jeg bor i, den er veeeldig grei og det er stor plass. Jeg bor jo som sagt med Karina og Kenneth og når man er 3 stk i en leilighet er det greit å ha litt plass. 

Her ser dere stuen vår, den er stor og vi har en kjempedeilig sofa. Det er vel her vi sitter mest! 

Rommet mitt som dere ser nedenfor er ikke det største, men jeg har det helt fint med denne størrelsen! Rommet er lite og koselig, bare jeg føler meg komfortabel så er det helt perfekt!

Så har vi en stor utestue som er fantastisk deilig å sitte i om sommeren!! Nå om vinteren er det ganske kaldt der ute, og dermed sitter vi ikke der så mye. vi tar heller å tørke klær der. Nedenfor ser dere gangen vår. Det er IKKE vi som har valgt ut rosafargen! haha, folk skvetter litt når de kommer inn og ser at vi har rosa vegger. 

Og tilslutt badet. Veldig greit bad, er passestort og nuoppussett.Vi har også to andre rom (Karina og Kenneth) Og et kjøkken. 

Carolus

Gårsdagen


GODT NYTTÅR!!
Gårsdagen var kjempekoselig, vi var på nyttårsfest på naustet til bestefaren til Mari Sissel. Det var mye folk og god stemning! Klokken 12 gikk alle ut for å se på raketter, og det var helt fantastisk! Hele himmelen lyste opp, tenk at det er år 2014 nå. Tiden flyr avgårde!!

Meg og Hjørdis før vi for bort til festen.

Tok ikke så mange bilder.

Håper alle hadde en nydelig nyttårsaften!!

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits