Liten oppdatering


Heihei og god kveld!
Lite oppdatering på bloggen de siste dagene, er litt vanskelig å venne seg til blogging igjen. og det å få tid til det.. hehe! men jeg har vert veldig travel og idag har jeg vert på jobb + funky kids på ettermiddagen.. Skal si de barna har energi! Hahah, men er ikke like gøy når energien min ikke er heeelt på plass :-P vertfall så har vi planleggingsdag imorgen, dermed har vi fri. Men jeg tror jeg stikker på jobb en tur, tjene meg litt peng ;-) hehe, nå skal jeg vertfall sove! Natta.

Dagens bilde på instagram, følg meg; monahaus ;-)

(Mobilblogging)

Dansevideo?


Heiheihallå! 

Nå er det en stund siden jeg har hatt dansevideo på bloggen. Så derfor lurer jeg på om dere er gira på en ny? Jeg holder nemlig på med en ny dans og kanskje så kan jeg filme den og legge den ut på bloggen. 

Bilde tatt av amalie (amaice.blogg.no)


trøttpåskolenja, mine søte klaz m8s

Vil du jeg skal ha ny dansevideo??

Videoen fra UKM


Nå har Hjørdis Lastet opp videoene fra UKM, du kan se alle de andre innslagene på bloggen hennes HER. Men her er vertfall videoen fra da vi framførte Nashville. 

ta på 1080p for bedre kvalitet!  

Hva syns du?

Filmanbefaling


God dag! I helgen så jeg en utrolig bra film som jeg lenge har tenkt å se, for den virket utrolig spennende og gøy. Denne filmen handler om dansing for det meste og så er det jo forelskelse osv med også. En utrolig søt, spennende, gøy og gladfilm! Den heter STEP UP REVOLUTION, en utrolig bra film. Og siden jeg intresserer meg for dans så var jo det midt i blinken! ;-) 

Har du sett den før?

Vinn og tap med samme sinn


Kom nett hjem fra UKM, det var utrolig mange flinke med iår! Jeg og Hjørdis har sunget og spilt gitar. Vi var nr. 8 av 11 innslag og klarte oss veldig bra, fikk veldig mye god respons på det vi gjorde. Men det var ikke nok til å komme videre til fylkesmønstringen. Kenneth filmet oss, så jeg tror det blir lagt ut video. Tror Hjørdis styrer det! hehe. Men vertfall så var det veldig koselig, bandet i pausen var også veldig bra! Uff.. men så måtte vi eldste hjelpe til å rigge ned alle lys å trommer osv.. og da var det KUN meg og Kenneth som hjalp til, alle de andre stakk! hahaElida hadde laget en sang helt selv! Hun syns jeg fortjente å gå videre, men gikk desverre ikke det.

Han her er helt rå på gitar! Han kom videre!

Ingelinn og kompisen hennes fra bergen. De kom videre!

Var en dansegruppe med

millionæren i sangmodus!

Ha en flott kveld videre!

Overraskelsesfest!


Tittei!
Igårkveld var jeg på overraskelsesfest for Margareth, en jente i klassen vår! Vi bestemte oss får å overraske henne siden hun hadde bursdag i forrige uke. Hun sitter i rullestol og er en herlig jente! Hun ble utrolig glad og det ble vi også på hennes vegne :-) vi så en film og spiste pizza, koste oss veldig mye!

Blogget fra telefonen, glemte kamera mitt så det ble iPhone bilder ;-)

Sunn kveldsmat


Yjo hei dere!

Nå har jeg nett komt hjem fra ''Funky kids'', har fått meg jobb som danseinnstruktør! Er utrolig koselig, har unger fra 4-12 år. Det kan være litt krevende, siden de er meget rastløs osv osv.. Men det går helt fint! Jeg koser meg :-) Til kveldsmat tenkte jeg å gjøre noe litt sunnere enn lys skive med hvitost og skinke (som jeg pleier å spise til kvelds). Så derfor lagde jeg meg en yogurt med bær ish ting. hehe! Var faktisk godt, ambefales! 

Nå skal jeg sette meg ned å se på Pretty little liars, så skal jeg bare slappe av resten av kvelden! 

Syns du det så godt ut?

Kjolene mine


Heihei!

Nå er jeg nett komt hjem fra Korps, og har tatt meg en dysj. Vurderer å legge meg litt tidligere idag, er så sliten og trøtt.. MEN nå har jeg tatt bilde av alle kjolene mine. Har noen sommerkjoler også, men jeg tok ikke de med. Detter er de ''fineste'' for å si det sånn :-) hehe!

nr.1: Denne her er nyest og jeg kjøpte den på nelly i høst/jul, slik at jeg kunne bruke den på julaften ol.

nr. 2: Denne kjolen har jeg faktisk arvet av Tanten min, den er utrolig tøff. Det ser ut som den er sort, men egentlig er den mørkegrøn.

nr. 3: Denne kjolen kjøpte jeg i sommer/høst, fordi jeg syns den var fin! hehe

nr. 4: Denne kjolen kjøpte jeg til et skoleball i 9.klasse tror jeg, haha, er noen år gammel.

nr. 5: Denne kjolen kjøpte jeg til skoleballet i 10.klasse.

nr. 6: En enkel helt sort kjole. Kjøpte den i fjor engang, eller tror det var mamma som kjøpte den fordi hun syns den var så fin! hehe, jeg digger den vertfall.


 Tilslutt har jeg en rød kjole, som engang har vert lengre og er egentlig en litt gammel kjole. Jeg har bare fikset litt på den :-) Bruker den ikke så mye, men syns stoffet er fint og den har mange minner.

Hehe, så jeg har endel sorte kjoler. Men det er det jeg føler at jeg kler best. Har utrolig lyst på en hvit kjole, men det får bli den neste det da! 

Hvilken syns du var finest?

Vil ha fra Nelly


Ååh, er så mye jeg vil ha fra Nelly nå! Er så lei mye av klærne mine.. Så nå skal jeg spare meg litt penger, så skal jeg shoppe litt på nelly. hehe! freshe opp klesskapet littegrande. 

GENSERE:


BUKSER:BIKINIER:


SKO:

Senere kommer et innleg av alle kjolene mine, så stay turned! :-) Jeg er forresten begynnt så vidt på å trene fram sommerkroppen.. hahah! Jeg har jo NO motivasjon. Men vi får se hvordan jeg setter meg inn i det! hihi

Skøyter og grill


Heeeeeeeei på deg!

Nå kom jeg nett hjem fra Skøyte og grillkos i Vassnes med mine gode venner! Det var ISKALDT, men gjorde seg når vi fikk igang bålet. Jeg var først inne hos Hjørdis og øvde til UKM som er på Lørdag (!) Sangen vår sitter veldig bra, nå må jeg bare øve inn teksten sånn at jeg kan den helt utenatt. hehe, nå har jeg kravla meg under dynen og er iiiiskald.. Håper varmen kommer raskt tilbake! 

 

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits