Vinn og tap med samme sinn


Kom nett hjem fra UKM, det var utrolig mange flinke med iår! Jeg og Hjørdis har sunget og spilt gitar. Vi var nr. 8 av 11 innslag og klarte oss veldig bra, fikk veldig mye god respons på det vi gjorde. Men det var ikke nok til å komme videre til fylkesmønstringen. Kenneth filmet oss, så jeg tror det blir lagt ut video. Tror Hjørdis styrer det! hehe. Men vertfall så var det veldig koselig, bandet i pausen var også veldig bra! Uff.. men så måtte vi eldste hjelpe til å rigge ned alle lys å trommer osv.. og da var det KUN meg og Kenneth som hjalp til, alle de andre stakk! hahaElida hadde laget en sang helt selv! Hun syns jeg fortjente å gå videre, men gikk desverre ikke det.

Han her er helt rå på gitar! Han kom videre!

Ingelinn og kompisen hennes fra bergen. De kom videre!

Var en dansegruppe med

millionæren i sangmodus!

Ha en flott kveld videre!

Vinneren!


God dag folkens!

Det er et par stykker som har tippet, og svaret kom med den første som kommenterte. Det var 3 stk tror jeg som tippet rett, men den ene var litt kjappere enn de andre. 

Det jeg hadde gjort med bildet var at jeg hadde redigert haken min (sånn som jeg vil ha den, haha)! Men jeg ser jo nå at halsen min ble ganske høy! heheh.. Og den personen som gjettet riktig først var min gode venninne som kjenner meg altfor godt HJØRDIS, gratulerer! Du kommer til å få bloggvurdering og så har jeg en liten premie her hjemme til deg!

Her er det ordentlige bilde:


Den var så unormalt rar på dette bilde! haha. åguud, haken min EEEeer så fin.. (det er den jeg hater mest med meg selv xD) alle har jo noe dem ikke er fornøyd med? :))

Her er det redigerte:


syns det er kjempefint med sånne haker, men det ligner jo ikke på meg.. haha! (syns jeg)

(kan se hva de andre kommenterte i innlegget nedenfor)

 

Med i konkurranse!


Jeg er med i en kunkurranse på lissis.blogg.no sin blogg, der en kan vinne noen Jeffrey Campbells. Jeg håper jo seff på å vinne! :) Bli med du også om du er intressert? Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes!


Minner på konkurransen!


NÅ ER DET VELDIG JEVNT MELLOM NOEN OG DET ER BARE TIL Å TIPPE MER!! :D

Her er link: http://monahau.blogg.no/1324397255_konkurranse__90_dager.html

Konkurranse - 90 dager! (Avsluttet)


Yo igjen!

ENDELIG HAR STATESTIKKEN MIN NÅDD 90 DAGER!

Premien har jeg ikke fått tak i enda, men jeg lover at den er bra!

(Skriv inn mail- adressen din om jeg ikke har deg på facebook)

SPØRSMÅLET ER:


Svar, svar, svar!

Du kan svare så mye du vil! Konkurransen avsluttes 26.12.11

PREMIEN ER:

2 lyskrukker (kjempefine til pynt på rommet etc.) Og kansje noe digg oppi! :)
LYKKE TIL!

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits