Monday detail


Heisann!

Nå sitter jeg og Kenneth i leiligheten, har nettopp spist oss hversin skål med vanilje kesam og bær (NAM!!). Dagen idag har vert veldig kald og har gått utrolig sakte! Mandager er ofte veldig kjedelig.. Håper at morgendagen blir litt bedre!

Dagens kreative bilde! 

 

#Influensaweekend


Heisann dere!

Nå har jeg vert syk med influensa hele helgen, er fortsatt syk.. Er utrolig kjedelig å ligge hjemme, se på film/serier, vente på å bli frisk. Dagene er dritkjedelig og jeg har ikke motivasjon til noenting. Har vert borte fra skolen idag og kommer til å være borte imorgen også. Please, gi meg styrke! hahah. Nå skal jeg straks lage meg litt kvelds, se på serie eller kanskje en film så skal jeg legge meg. tenkte bare å informere dere litt. Har forresten fått en sånn kontroll til kamera så nå kan jeg ta ''selfies'' uten noe problem! hahaHar du også influensa? eller er jeg den eneste?

Carolus

Christmas eve


Merry Jul alle sammen!!

Håper alle hadde en nydelig dag igår, det hadde vertfall jeg! Dagen begynnte med at vi var ute i Løo, det fikk vi gaver fra Nissen. Alle i bygda var samlet og det er en skikkelig koselig juletradisjon! Etter det måtte vi hjem og fikse oss, for da skulle vi i kirken. Jeg og Sofie skulle opptre med et jentekor, kirken får meg alltid i julestemning. Når vi kom hjem igjen var det bare å vente litt før vi skulle spise pinnekjøtt. Åååh, pinnekjøtt med kolrabistapp og poteter er noe av det beste jeg vet!! Og selfølgelig spiste jeg meg stapp mett! haha. Vi hadde mormor, morfar og onkel Krister på besøk. Jeg fikk mye fint og er kjempeglad for alle presangene. En vellykket julefeiring!

Pyntet søøte Mowgly, han måtte få litt julepynt han også!


Mine søsken


Mamsi og papsi


Martin og Onkel


herlige mormor og morfar

moa


Sofie er storfornøyd!


gjengen!

Hadde du en fin julefeiring??

Carolus

 

Klar til Jul


Heihå!

Nå er jeg endelig ferdig med å pakke inn alle presangene, og jeg er klar til jul! Nå gleder jeg meg skikkelig!! Ååh, klarer nesten ikke vente. Idag har jeg kjørt rundt med presanger og ryddet litt. Igår var jeg ute hos Kenneth med Hjørdis og sang litt. Så for vi til Regine etterpå, det var skikkelig koselig! :)

Carolus

Juleavsluttning på skolen


God dag♥

Vi hadde en kjempekoselig avsluttning på skolen på fredag, det var god mat, fin sang og herlig stemning! Mange som var klar til å ha ferie. Dagen begynnte med at vi spiste frokost med A klassen, så for vi ned i skoletorget etterpå hvor det var litt underholdning. Siden jeg var med i OD komiteen iår så gikk vi alle i komiteen frem å kåret vinnere fra ulike konkurranser som vi hadde. 

Skjønne Ronja og Fredrik

Carolus

One day to go


Heisann sveisann!

Nå holder jeg på å bake cakepops, har aldri klart å lage vellykket cakepops så nå skal jeg jaggu meg klare det, haha. Idag begynnte jeg ikke på skolen før klokken 12. Så jeg fikk endelig sove litt lengre, noe som var skikkelig herlig! Dagen idag er en sånn ''bradag'' for jeg føler at håret har vert noelunde bra idag og jeg fikk til sminken også. Så thumbs up for denne dagen. Senere når kenneth kommer hjem (han er hos frisøren) skal vi lage oss taco og kanskje se en film? 

Imorgen er det siste skuledag før jul og vi skal bare være på på skulen i to og en halv time. Vi skal ha sånn frokost og underholdning, da skal jeg skal også synge en sang med læreren, noe som jeg syns bare er koselig. Men som kan bli litt kleint forran klassen! haha. Går sikkert fint! :) 

Får du ferie imorgen også eller har du allerede fått?

Carolus

Mye å gjøre


Hei søtinger!
Nå er den verste uka i året igang, klarer ikke å beskrive hvor mye stress jeg må gjennom! Haha, eller jeg føler vertfall det sånn. Jeg har 3 store fremføringer denne uka, to på samme dag, jeg skal hjem til Austevoll på onsdag for å synge på en til konsert og da kommer jeg ikke til Bergen før i 12 tiden om kvelden. Så skal jeg på jobb å sikkert noen handleturer for å få julegavene i boks :) Så ja, denne uken skjer det utrolig mye!

Noen bilder fra helgen, hvor det var mye snø. Vi lagde også kakemann og kokkosboller. Skikkelig koselig!

Har dere også travle uker?

Vi snakkes!

Det snør, tiddelibom!


Ååh, endelig legger det seg mye snø på bakken! Utenom all vinden er det helt fantastisk, jeg elsker snøen. Det er det viktigste jeg må ha for å få julestemning. Håper den ligger lenge!

Idag er jeg ikke helt frisk, jeg er veldig slapp, fryser og har såvidt sovet inatt! Så har holdt meg hjemme idag. Har hørt at det har vert vanskelig for folk å komme seg på skolen også, så været ta skikkelig på her.

Liker du snø?

FørsteSøndagIAdvent


Bilder we♥it

Howhow!

Tenk at vi nå er inne i Desember! Tiden flyr, spør du meg. Det er bare 23 dager igjen til jul, og før den tid må alle pakkene være ferdig og snøen komme. Gleder meg utrolig mye tul jul! Nå sitter jeg i leiligheten og slapper av, har tatt på litt musikk og beina er limt fast i soffaen. Kenneth og Karina kommer sikkert snart. 

I helgen har jeg ryddet og vasket rommet mitt til jul, så nå er det heeelt ryddig og lukter nyvasket. HERLIG!! Igår var jeg ute hos Kenneth med Hjørdis og Olav. Vi satt der en liten stund, men plutselig fant vi ut at vi skulle bort til Storebø å sjekke om det var noe liv der. Og det var det! Vi var på en hjemmefest som var veldig koselig. hadde det hyggelig med mange folk som jeg ikke har sett på en god stund! Tok noen bilder igår, men selfølgelig glemte jeg kameraet mitt hjemme i Austevoll.. Kan poste de når jeg får sjangs!

Håper alle får en god førjulstid!

Carolus

Helg!!


Hei! Nå er jeg akuratt komet hjem fra praksis, jeg jobber på Bekkjarvik Gjestgiveri hver fredag i forbindelse med skolen. Jeg har egentlig ikke så god til til å blogge Idag, men slenger inn et kjapt innlegg. Skal straks til Bergen i bursdag og sleepover til herlige Millie! Gleder meg veldig!! :) så før jeg reiser skal jeg ta å hoppe i dysjen og pakke tingene mine.

Husk Spørsmålsrunden!!

Meg, Ronja og Millie

Må bare legge ved den NYDELIGE middagen jeg spiste Igår! Åh, elsker flykræsj, smakte SÅ godt!! Haha

Vi snakkes!

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits