Instagram update


Heija!
Kom hjem for ikke så lenge siden, har vert å danset med de små "englene" mine! Hehe. Rett etter jeg er ferdig med min time, så er det zumba. Det var 1 time til jeg skulle med bussen så jeg var med å tok en zumba time. Det var utrolig artig :-) fikk skikkelig ristet løs. så må jeg bare beklage den spørsmålsvideoen.. Jeg syns jeg fikk det så bra til denne gangen, og gledet meg til å legge den ut.. Men det er noe som hindrer den i å laste opp. Windows moviemaker er noe piss! Så jeg får se om jeg svarer på blogg i helgen :-)

På instagram (monahaus) for tiden er det ikke så veldig mye aktivitet, men de siste bildene jeg har lagt ut er disse:

Hva syns du? Har du instagram?

Instrumentet mitt, korpset


Heisann! Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive litt om instrumentet mitt og korpset. Så da Gjør jeg det!

KORNETT heter mitt instrument og jeg har faktisk begynnt litt på FLYGELHORN i det siste, det er et veldig fint instrument og jeg bare beundrer det x) haha! Det er vertfall et veldig lite instrument og har de lyseste stemmene i korpset. 


Det overste er kornett, og det nederste er flygelhorn.

 

Jeg spiller 1. stemme i vårt korps og er en av de eldste. Vi har ca en fra Ungdomskolen på hvert instrument, hehe. En på tuba, en på Trombone, en på Trommer, en på althorn og det siste husker jeg ikke. HAHA! Og så har vi jo meg på kornett. Det er jo flere med i korpset også, de kaller vi ''juniorer'' Og vi er tilsammen 19 medlemmer.

JEG HAR GODT I KORPSET I SNART 8 ÅR!

 

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits