We love the things we love for what they are


Meg og min søte kanin, Jeans. Har hatt han i litt over 2 år nå og han er like utrolig enda, har aldri hatt en så god kanin! Han respekterer at jeg ikke har så god tid til han og er så utrolig snill og ganske tam for å være dvergkanin og ikke kastrert. Ville aldri ha byttet han ut med noe. Elsker han!

Har du kanin? 

Always look at the bright side of life


Idag er det SOL! Og jeg nyter livet, nå skal jeg ta meg en tur ut. hihaho 

Tok noen bilder av Jeans igår

Hva syns du? Holder btw på med en film :)

Mowgly - pusen min!


Rawrr.. Pioplløø!

Katten min er verden søteste, han heter Mowgly og er 1,5 år. Når han var liten var han nesten til å spise opp! Han fikk deg ALLTID til å smile, og det gjør han nå også! Hver gang vi kommer hjem og sier: ''Halaaiieen'' Så svarer han oss med den lyse søte stemmen sin.. Han er oransj, som ligger i familien! hehe. Og så er han så snill og vi kan nesten gjøre hva vi vil med han! VERDENS BESTE KATT! For når han var liten så fant de han ikke, de hadde funnet 4 kattunger og trodde de hadde funnet alle. Men tilslutt fant de Mowgly oppi en kasse med mandariner. Han er så tøff! Jeg har ca 3 454 342 543 bilder av han på dataen og vil dele noen av dem med dere! Nyt musikken og se på bildene som jeg har brukt lang tid på! Han er jo litt funny åsså da! x) haha

 

 


Er han ikke søt? :)

Les mer i arkivet » November 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits