Leiligheten


Heihei! 

Tenkte å vise dere leiligheten jeg bor i, den er veeeldig grei og det er stor plass. Jeg bor jo som sagt med Karina og Kenneth og når man er 3 stk i en leilighet er det greit å ha litt plass. 

Her ser dere stuen vår, den er stor og vi har en kjempedeilig sofa. Det er vel her vi sitter mest! 

Rommet mitt som dere ser nedenfor er ikke det største, men jeg har det helt fint med denne størrelsen! Rommet er lite og koselig, bare jeg føler meg komfortabel så er det helt perfekt!

Så har vi en stor utestue som er fantastisk deilig å sitte i om sommeren!! Nå om vinteren er det ganske kaldt der ute, og dermed sitter vi ikke der så mye. vi tar heller å tørke klær der. Nedenfor ser dere gangen vår. Det er IKKE vi som har valgt ut rosafargen! haha, folk skvetter litt når de kommer inn og ser at vi har rosa vegger. 

Og tilslutt badet. Veldig greit bad, er passestort og nuoppussett.Vi har også to andre rom (Karina og Kenneth) Og et kjøkken. 

Carolus

Bilde; Pusekatt


Hva syns du?

Har du pusekatt?
Se forskjellen!


Vi har et gammelt instrument i stuen vår, og det var begynnt å bli meget brunt og stygt. Dermed tok jeg å pusset det! SE hvor fint det ble :-)

FØR:

ETTER:

Kan du se forksjellen?

 

Perler og frost


prøvde ut ulike ting med mitt kamera tidligere, brukte telelinsen og trippet meg ut for å ta noen bilder. Disse bildene er litt redigert, men har kun gjort de litt varmere og litt skygger. 

Canon eos 550d 75-300mm, instilling: uten blitz

åsåskummel

Hva syns du?

Høstbilder


hehe, ikke bare vi som syns det er kaldt!

Bilder tatt av meg. Med Canon eos 550d. Ingen spessielle innstillinger. Ikke redigert.

Whatcha think?

Liker du høsten?

Photo; ilvoeu


Jeg som har tatt det med Canon eos 550d

Hva syns du?

Always Look At The Bright Side Of Life!


Bildene er fra Vår-sommer 2012

random koseinnlegg

 

 

Back from Oslo


Heijheij Alla i hopa!

Igårkveld klokken halv 1 kom jeg hjem fra Oslo. Det har vert en utrolig opplevelse og jeg vil absolutt reise tilbake, Oslo er fantastisk! Jeg har fått sett nesten HELE Oslo, jeg har vert på slottet, stortinget, Aker brygge, Regjeringskvartalet, Opraen, National Galleriet, Wigelandsparken, rådhusplassen, Hotellet som Justin var på og alle de fine gatene i Oslo. Hotellet vi såv på var kjempefint og alt gikk over all forventning! Gleder meg til nestegang (justin bieber konserten).

nationalgalleriet

regjeringskvartalet:

Opraen:

Pappa prøver å flette håret mitt, haha!

Wigelandsparken
SlotteJeg har fått opplevd MYE! Helt fantastisk

Har du noengang vert i Oslo?

 fuglane fyker sørover


Det begynner å gå mot høst :(

Slik ein Photoshoot i mørket


På fredag hadde vi det litt gøy nede i hytten til Helen. Vi sminket oss alle sammen og så tok vi å hadde en sånn en Photoshoot! hehe, eller jeg liker bedre å kalle det en ''fotografering'' xD jaujau, here u go..


håret mitt levde sine egne drømma..
Altfor seriøst xD hahaha

yesyes.. fun in the sun

 

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits