Leiligheten


Heihei! 

Tenkte å vise dere leiligheten jeg bor i, den er veeeldig grei og det er stor plass. Jeg bor jo som sagt med Karina og Kenneth og når man er 3 stk i en leilighet er det greit å ha litt plass. 

Her ser dere stuen vår, den er stor og vi har en kjempedeilig sofa. Det er vel her vi sitter mest! 

Rommet mitt som dere ser nedenfor er ikke det største, men jeg har det helt fint med denne størrelsen! Rommet er lite og koselig, bare jeg føler meg komfortabel så er det helt perfekt!

Så har vi en stor utestue som er fantastisk deilig å sitte i om sommeren!! Nå om vinteren er det ganske kaldt der ute, og dermed sitter vi ikke der så mye. vi tar heller å tørke klær der. Nedenfor ser dere gangen vår. Det er IKKE vi som har valgt ut rosafargen! haha, folk skvetter litt når de kommer inn og ser at vi har rosa vegger. 

Og tilslutt badet. Veldig greit bad, er passestort og nuoppussett.Vi har også to andre rom (Karina og Kenneth) Og et kjøkken. 

Carolus

Én kommentar

Hjørdis

04.01.2014 kl.13:46

Sååå fin! Kvapp litt når eg såg bildena av meg sjøl.. hahaha

monahau

04.01.2014 kl.13:49

Hjørdis: hahah, takk! Ja, e lett for :)

Skriv en ny kommentarHei søte deg! Jeg er en 17 år gammel jente som liker å leve livet, er veldig glad i å danse, synge og være sosial. Denne bloggen viser litt om hverdagen min, inspirasjoner og det som faller meg inn! Gjerne legg igjen en kommentar :-) Ha en fin dag!

For kontakt:
mona_hausberg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡