Noen få tips til en bedre hverdag


Heiihåå!♥

Nå er det mindre enn en uke igjen til jul og jeg kjenner at det begynner å krible litt mer i magen. Er endelig ferdig med alle julegavene og i år er jeg kjempefornøyd med det jeg har kjøpt. Gleder meg til å gi de bort! haha. Men nå i førjulstiden er det ofte mange som stresser og blir ganske sliten, det er siste innspurt på skolen og tusenvis på handlesenter heletiden. Oppi alt dette er det greit å få litt tips til hvordan en kanskje kan få en litt bedre hverdag og dermen kommer jeg med noen tips som er lurt å tenke på!

Gi komplementer til andre, det får den du sier det til å føle seg mye bedre. Og hvem vet? Kanskje den personen hadde en dårlig dag, men at alt forandret seg når du sa det? Er bare til å si:''Så fin du var på håret idag'', ''jeg likte stilen din idag'' eller rett og slett bare si ''hei''. Det kan hjelpe SÅ mye og kanskje en gang du får noe tilbake.

♥ Smil mer, det får alle andre rundt deg til å føle seg bra og du får en god følelse inni deg. Det smitter og alle liker å se positive glade folk! Personlig syns jeg at alle er mye finere når de smiler og er positiv.

Lag deg noe god mat, Kanskje en god middag eller en sunn lunsj. Om du spiser føler du deg mer opplagt og blir ikke så veldig trøtt.

Få nok søvn, Legg deg kanskje en halvtime før du pleier, det kan hjelpe deg om du er trøtt og da blir du ikke så trøtt når du skal stå opp neste dag. Lite søvn fører til at en blir lettere deprimert og irritert, så nok søvn er viktig! Helst 8 timer hver natt. 

Skaff deg litt motivasjon, finn bilder på f.eks weheartit.com av fine bilder og om du trener så kan en jo lage en kollasj der en har mangen treningsmotivasjonsbilder (wow langt ord), eller bare søke på ''inspirasjon'' og da dukker det opp mange kjekke bilder!Vær deg selv, ikke vær redd for å slippe deg løs. Og ikke bekymre deg om hva andre tenker om deg. Vær deg selv og gjør gøyale, gale ting med vennene dine. Vær ærlig og åpen om det er noe som plager deg, for du vet ærlighet varer lengst!

Ta deg litt fri, om du føler deg sliten og lei er det avogtil godt å bare sitte hjemme å gjøre noen koselige ting. Som å ta anstiktsmaske, et godt bobblebad, lakke neglene, se på serie eller lignende. Da får du slappet av og er klar for det morgendagen bringer. 

Skyv det negativet bort, om det er noen eller noe som svekker humøret ditt ned er det lurt og bli kvitt det! Er det f.eks noen som er rundt deg som bare lager dorlig stemning eller som du blir i dårlig humør av å være med, er de ikke verdt tiden din. Skyv de negative bort og fokuser heller på alle de positive tingene/folkene du har!

♥        ♥        ♥       ♥       ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥       ♥        ♥        ♥        ♥        ♥        ♥       ♥        

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei søte deg! Jeg er en 17 år gammel jente som liker å leve livet, er veldig glad i å danse, synge og være sosial. Denne bloggen viser litt om hverdagen min, inspirasjoner og det som faller meg inn! Gjerne legg igjen en kommentar :-) Ha en fin dag!

For kontakt:
mona_hausberg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡