FørsteSøndagIAdvent


Bilder we♥it

Howhow!

Tenk at vi nå er inne i Desember! Tiden flyr, spør du meg. Det er bare 23 dager igjen til jul, og før den tid må alle pakkene være ferdig og snøen komme. Gleder meg utrolig mye tul jul! Nå sitter jeg i leiligheten og slapper av, har tatt på litt musikk og beina er limt fast i soffaen. Kenneth og Karina kommer sikkert snart. 

I helgen har jeg ryddet og vasket rommet mitt til jul, så nå er det heeelt ryddig og lukter nyvasket. HERLIG!! Igår var jeg ute hos Kenneth med Hjørdis og Olav. Vi satt der en liten stund, men plutselig fant vi ut at vi skulle bort til Storebø å sjekke om det var noe liv der. Og det var det! Vi var på en hjemmefest som var veldig koselig. hadde det hyggelig med mange folk som jeg ikke har sett på en god stund! Tok noen bilder igår, men selfølgelig glemte jeg kameraet mitt hjemme i Austevoll.. Kan poste de når jeg får sjangs!

Håper alle får en god førjulstid!

Carolus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei søte deg! Jeg er en 17 år gammel jente som liker å leve livet, er veldig glad i å danse, synge og være sosial. Denne bloggen viser litt om hverdagen min, inspirasjoner og det som faller meg inn! Gjerne legg igjen en kommentar :-) Ha en fin dag!

For kontakt:
mona_hausberg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡