Nye hverdager


Hei folkens! Nå er det jammen meg lenge siden, har ikke blogget siden sommeren. Og nå er veldig mye anderledes! Jeg har begynnt på ny skole, går på dans i bergen, har flyttet inn i leilighet med Kenneth og Karina og har en ganske så hektisk hverdag egentlig her i Bergen.

Ting er veldig forskjellig her i Bergen enn det var på Austevoll, her er det folk overalt! Biler, busser, springende, syklende og mye å venne seg til. Til å begynne med ble jeg ganske sliten hver dag for jeg var ikke vandt til dette miljøet, men nå er ting mye lettere og jeg har kommet inn i en rutine. 

Klassen min er fantastisk, og det er mange bra personligheter og jeg klarer meg fint på skolen. Det er en stor skole, iforhold til den på Austevoll, men begynner å venne meg til den nå. Jeg er også blitt kjent med mange nye folk. 

Jeg kommer nå til å begynne å blogge litt igjen, siden jeg savnet det litt og sånn at jeg har noe å finne på om kveldene her i leiligheten. Så følg med fremover!

// Bildene tatt på skolen

4 kommentarer

Marte

12.11.2013 kl.19:41

Må bare si at du har et utrolig fint hår :) Fint når det er slett, men kjempefint når det er krøllete :D

monahau

14.11.2013 kl.18:53

Marte: Åh, så kjekt å høre! Tusentakk :D

Hjørdis

14.11.2013 kl.22:04

uuuuh nice! :D

monahau

15.11.2013 kl.15:28

Hjørdis: Yeah, eg sakna da litt! haha :))

Skriv en ny kommentarHei søte deg! Jeg er en 17 år gammel jente som liker å leve livet, er veldig glad i å danse, synge og være sosial. Denne bloggen viser litt om hverdagen min, inspirasjoner og det som faller meg inn! Gjerne legg igjen en kommentar :-) Ha en fin dag!

For kontakt:
mona_hausberg@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡